fbpx
Image 30-09-2021 at 14 (1)[40]

Anemone Horse Trucks

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenwagens uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paardswagens – geschikt voor het B-rijbewijs – tot grote paardenvrachtwagens met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u onze voorraad uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoop specialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenwagen.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenwagen in optimale conditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Wist u dat het ook mogelijk is om een paardenwagen te huren? Daarvoor heeft Anemone Horse Trucks een nieuw platform gelanceerd: Horsetrucksforrent.com. Een goede rit begint met het faciliteren van een gestroomlijnde boeking. Wij bieden een laagdrempelige oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een flexibel in te zetten, comfortabele en veilige paardenwagen. Dankzij het nieuwe gebruiksvriendelijke boekingssysteem en verhuurpunten in heel Nederland vind én boek jij in no-time een paardenwagen in de buurt.

  Ga naar de website van Anemone Horse Trucks