Culitsrode Estate – Hooge Mierde – The Netherlands

5 August 2017

Partners & sponsors

PARTNERS

SeBo
www.sebointeriorequipage.com
SeBo is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van exclusieve op maat gemaakte meubelen. Van zadelkamer tot inloopkast, SeBo bedenkt samen met u een passend ontwerp wat functioneel is maar ook effectief en mooi. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 

Horses2fly
www.horses2fly.com
Horses2fly staat voor wereldwijde export en import van paarden. Horses2fly zorgt voor een professionele quarantaine, volledige veterinaire begeleiding, certificering, van stal tot stal principe en de afwikkeling van import en export van douane tot vlucht.


 

Rüttchen Autowereld

www.ruttchen.nl
Rüttchen Autowereld heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto´s, Smart en Mitsubishi personen- en bestelauto´s. Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

 

Brokx Sports 
http://www.brokxsport.nl/

Brokx Sport  importeert en distribueert merken zoals Pikeur, Eskadron, Leovet, Roeckl en Königs aan ruitersportspeciaalzaken in Nederland, België en Frankrijk. Traditie, ervaring en mode impulsen vormen de grondslag van deze merken. SPONSORS & SUPPLIERS

Anemone
www.anemone.nl
De paardenauto specialist in zowel binnen- als buitenland. Anemone Horse Trucks staat bekend om haar uitgebreide service. U heeft één aanspreekpunt voor zowel het chassis als de opbouw. Naast de in- en verkoop doet Anemone ook al het onderhoud aan uw paardenauto! Bezoek de website voor het actuele aanbod. 
Gassan Diamonds
www.gassan.com 
Gassan Diamonds concentreert zich voornamelijk op het slijpen van diamanten, de groothandel en detailhandel in gezette diamanten, los geslepen diamanten, gouden sieraden en horloges. Gassan Diamons is gevestigd in een prachtig gerestaureerde oorsprongelijk door stoom aangedreven diamantslijperij, gebouwd in 1879. In 2013 kregen meer dan 400.000 bezoekers een rondleiding door de prachtige diamantfabriek en is Gassan verklaard tot Beste Familiebedrijf van Nederland door de Stichting Familie Onderneming, in samenwerking met de KPMG.
Gentiluomo 

www.gentiluomoclothing.com
Hoogwaardige herenkleding dat als motto heeft ‘pure premium fashion’. 

 

Jan Arts & Jeroen Hendriks Omheiningen
www.janartsomheiningen.nl
Jan Arts Omheiningen is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van omheiningen voor paardenweides en tuinen, daarnaast bieden zij een uitgebreid assortiment aan stal benodigdheden, hindernismateriaal, lichtmasten voor buitenpistes en paardenboxen.

   


Langelaar Klinkhamer Advocaten
www.langelaarklinkhamer.com
Langelaar Klinkhamer Advocaten is gespecialiseerd in vervoerrecht, verzekeringsrecht, handelsrecht, ondernemingsrecht en hippisch recht. De ervaren procesadvocaat mr. Wibe Reddingius van Langelaar Klinkhamer volgt de paardensport op de voet en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het hippisch recht. Tot zijn cliënten behoren olympische ruiters en amazones, (internationale) fokkers en handelaren en diverse hippische brancheorganisaties.


Masters Diervoerders B.V. 
www.masterdiervoeders.nl
Masters Diervoeders levert hoogwaardige kwaliteit paardenvoeders. Naast brokken leveren wij ook muesli's, granen en maatwerkvoeders. De voeders worden geleverd in bulk, zakgoed en big bag in heel Nederland, België en Duitsland. De paarden van Excellent Dressage Sales worden gevoerd met de Masters Sport-Extra ES brok en de Masters Excellent muesli.


Plospan 
www.plospan.nl
Plomp en zn. bv is één van de meest toonaangevende houtverwerkingsbedrijven in Europa. De fundamenten van Plomp en zn. bv zijn bodembedekking en milieuvriendelijke brandstof. Onze producten zijn gebaseerd op houtmateriaal dat wordt verwerkt totstrooisel onder de naam Plospan®. Naast stalstrooisel biedt Plomp en zn. bv tevens een innovatieve manier om uw huis CO2 neutraal te verwarmen door middel van bio-energie.Xcellent Horse Insurance

www.xcellenthorse.com 
Al meer dan 100 jaar de marktleider voor de beste paardenverzekeringen!

STANDHOUDERS & ADVERTEERDERS

Cassini art
www.cassiniart.com
Cassini Art is een dochter bedrijf van 4Dreamsandmore.com, met zorg opgericht om iets bijzonders te maken. Het team is klein en gefocust om kunst af te leveren van wereld formaat. Of je nu zoekt naar een klein item of een groot kunstwerk, u vindt het allemaal in de collectie van Cassini Art. Vindt u niet wat u zoekt? Dan maken wij het op maat! We maken van een foto van uw paard een persoonlijk kunstwerk. 


Equine Elite 
www.equineelite.nl
Equisport Projects
www.equisportprojects.nl
Equisport Projects is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van voorzieningen in de paardenhouderij. Van stallenbouw en stalinrichting tot het aanleggen en onderhouden van manegebodems, het plaatsen van omheiningen en nog veel meer. Ook de totale bouw en inrichting van maneges en stoeterijen kan Equisport voor u regelen.

Indoor Brabant
www.indoorbrabant.nl
In maart de Brabanthallen in ’s–Hertogenbosch weer helemaal in het teken van de paardensport. Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters uit de hele wereld hun kunnen tijdens de 49e editie van Indoor Brabant. VeulenveilingBorculo
De Nationale Eliteveiling Borculo draagt haar naam met trots. Elk jaar weer worden de beste dressuur- en springveulens van het hele land geselecteerd, om eind augustus voor topprijzen onder de hamer te komen. Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V.
https://www.vangisbergen.nl/index.php
Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. is een aannemersbedrijf met een rijke traditie die ruim 260 jaar terug gaat. Of het nu gaat om de nieuwbouw van (seriematige) woningen, CPO projecten, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie of onderhoud, veelzijdigheid is onze specialiteit. Hierbij staan vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. In 2014  hebben wij op Academy Bartels de 3e indoorhal en Koetshuis gebouwd. In 2016 werden de appartementen en kantoor gerealiseerd.