Culitsrode Estate – Hooge Mierde – The Netherlands

5 August 2017

Selectiedagen

Excellent Dressage Sales (EDS) organiseert op 30 mei de eerste selectiedag voor de tweede editie van de veiling tijdens het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden op zaterdag 5 augustus in Ermelo. De WK-veiling, met steun van het KWPN, biedt fokkers en eigenaren een unieke kans op een podium van wereldformaat. De organisatie streeft ernaar om excellente dressuurveulens en uitmuntende dressuurpaarden te veilen uit verschillende leeftijdscategorieën en niveaus.

Data en locaties selectiedagen:
 •  Dinsdag 30 mei vanaf 13.00 uur bij Hengstenhouderij van Uytert te Heerewaarden
 •  Dinsdag 6 juni vanaf 10.00 uur bij Academy Bartels te Hooge Mierde
 •  Dinsdag 6 juni vanaf 16.00 uur bij Tim Coomans Dutch Sport Horses te Oud Beijerland
 •  Woensdag 7 juni vanaf 13.00 uur bij Hengstenhouderij van Uytert te Heerewaarden
 •  Zaterdag 10 juni vanaf 10.00 uur op het KWPN-centrum te Ermelo
 •  Zaterdag 10 juni vanaf 16.00 uur bij de HJC Manege in Tolbert

Opgeven voor de selectiedagen kan door een e-mail te sturen naar info@excellentdressagesales.com met daarin de gegevens van het paard, afstamming, leeftijd, geslacht, eventueel behaalde prestaties en foto- en/of videomateriaal. Voor veulens dient naast de naam, de gegevens van de fokker en het stamboekpapier van de moeder aangeleverd te worden. 

Vijf dagen voor aanvang ontvangt u de tijdsindeling voor deze dag. Heeft u vragen over de selectiedag? Neem dan contact op met Joep Schellekens via info@excellentdressagesales.com of 06-26360196.