fbpx
header

So Easy

So Perfect x Easy Game – Merrie – 19/05/2022

De Hannoveraans geregistreerde So Easy is gefokt uit de Trakehner-merrie Lena, van Easy Game x Hibiskus x Catrail xx . Grootvader is de Trakehner hengst van het jaar 2020 Hibiskus. Deze kwam uit in de Lichte Tour en staat bekend om zijn ‘rittige’ nafok. De grootmoeder van het veulen is de volbloed Legal Cat xx, die verdienstelijk heeft gelopen op Duindigt.  Zij bracht ook Fandango (v. Tango) die via een KWPN veiling verkocht is en inmiddels Z1 dressuur loopt. Legal Cat xx is, via Catrail xx, een nazaat van Storm Cat xx, die vanwege zijn fenomenale vererving met $500.000 het hoogste dekgeld ooit had.  

De prestatie zit niet alleen verankerd aan moederszijde, ook moedersvader Easy Game was succesvol in de Lichte Tour. Daarnaast heeft hij naam gemaakt als vader van onder meer de tophengst Millennium, zijn dochter TSF Dalera BB (regerend Olympisch en Europees kampioen en wereldbekerwinnaar) en zijn zoon Hermès, de Nederlands kampioen met Dinja van Liere. So Easy’s vader So Perfect (v. Sezuan) dankt zijn populariteit aan zijn goede afstamming en zijn optredens en resultaten op de Duitse keuringen en in de test. Hij geeft zijn voorkomen en bewegingskwaliteit sterk door, wat ook te zien is aan de bloedgemaakte So Easy.

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2325300/so-easy?fbclid=lwAROceL YEj2re2yLN- 5yQHUhWzhnaytbwOcpeo8t9ycPgKT578Lp1 ptiSTs4