Foundation - EDS- Show - Dressuurpaard - Dressuurveiling - Jumping Amsterdam- Dresssur Magazine Prijs

EDS – paarden scoren hoog op Jumping Amsterdam

Tijdens de Prix St. George rubriek tijdens Jumping Amsterdam werd Excellent Dressage Sales vertegenwoordigd door maar liefst 3 paarden! Foundation RR (United x Jazz), Finnländerin (Fidertanz I x Donnerhall) en Ferrari (Jazz x Contango) Deze werden allemaal in 2014 via EDS geveild.  Maar liefst 2 EDS- paarden eindigden in de top 5! Ook Yaël Reijnders reed een mooie proef met haar EDS geveilde hengst Ferrari!

Foundation RR (United x Jazz)

Kirsten Brouwer en Foundation RR (United x Jazz) werden knap tweede met een score van net boven 73%. Een erg klein verschil met de eerste plaats. De goedgekeurde hengst hield goed stand in het sterke deelnemersveld. Een prestatie om erg trots op te zijn voor Bouwer!

Finnländerin (Fidertanz I x Donnerhall)

Donderdagavond kwam ook Madeleine Witte – Vrees met Finnländerin (Fidertanz I x Donnerhall) aan start op Jumping Amsterdam in de Prix St. George. De twee haalden een hoge score van ruim 71 % waarmee ze uiteindelijk een mooie vierde plaats behaalden. In 2014 werd Finnländerin tijdens Excellent Dressage Sales geveild. De twee zijn pas sinds eind september 2019 een duo. Ze haalden al verschillende overwinningen binnen en ook deze prestatie is veelbelovend voor Witte- Vrees en Finnländerin. “Het is een fijn paard om mee te werken, ze heeft een goede instelling. We trainen nu rustig verder naar het Grand Prix niveau, waar ze veel talent voor toont.” (Bron: Horses.nl)

Zowel Witte-Vrees als Brouwer kwalificeerden zich voor de Intermediaire I Freestyle die gereden wordt op zaterdag (25/01)

EDS-selectie

Beide paarden werden destijds voor respectievelijk € 30.000, – en € 40.000, – verkocht. Ondertussen zijn het toppers van formaat.  Ook dit jaar kan u weer rekenen op een EDS collectie met veel kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor zowel jonge als oudere talentvolle paarden, die net zoals Foundation RR en Finnländerin op hoog niveau kunnen meelopen. De veiling vindt dit jaar plaats op 28 maart met op 25 een presentatie van de toppers die u dit jaar te zien zal krijgen.

Vergeet dus zeker niet om uw kaarten te kopen! Voor meer informatie kan u terecht op https://excellentdressagesales.com/informatie/