EDS6_G

EDS veulen tot premie hengst benoemd

Tijdens de KWPN Hengstenkeuring werd cat.nr 362 Monte Carlo (Dream Boy x United) als premiehengst aangewezen voor het verrichtingsonderzoek . Monte Carlo werd in 2017 als veulen voor 19.000 euro geveild op de Excellent Dressage Sales. Nu zal hij een veelvoud daarvan waard zijn na zijn presentatie in de kooi. De bruine hengst liet zich aan de longeerlijn al super zien en deed dat in de kooi weer .

Monte Carlo
Monte Carlo is een zoon van de zeer getalenteerde Dream Boy. In de moederlijn van Monte Carlo komen meteen twee opvallende namen naar boven. Esperanza (voorheen Emmelie) was onder

jeugdamazone Jasmien de Koeyer niet te kloppen in de Young Riders rubrieken en presteert goed in de U25. De pas achtjarige merrie bracht al meerdere teammedailles mee naar huis. Halfzus van Esperanza is de merrie Annette Ballerina die onder Claire Gallimore uitgebracht wordt in de U25. Verder vinden we in de moederlijn de KWPN goedgekeurde Son de Niro en Bolero. Deze laatste wordt door Alexandra Barbançon Mestre eveneens uitgebracht in de U25.