Sfeer15_small

Excellent Dressage Sales 2022: bekijk de data voor de selectiedagen

Excellent Dressage Sales is een unieke dressuurpaardenveiling, waarbij zowel jonge toptalenten tot en met Grand Prix paarden opgenomen worden in de collectie. De veiling wordt georganiseerd door het EDS-team, bestaande uit Nederlands beste paardenscouts Nico Witte, Tim Coomans, Joop van Uytert en Joep Schellekens. Heb jij een talentvol dressuurpaard dat je wil verkopen via Excellent Dressage Sales? Bekijk welke datum en locatie jou uitkomt en meld je paard gratis aan via het online aanmeldformulier.

Wat zijn de datums van de selectiedagen?

  • Donderdag 6 januari 2022 – Hooge Mierde
  • Donderdag 13 januari 2022 – Eibergen (ochtend)
  • Donderdag 13 januari 2022 – Gieten (middag)
  • Woensdag 19 januari 2022 – Oud Beijerland
  • Donderdag 20 januari 2022 – Schijndel
  • Woensdag 9 februari 2022 – Heerewaarden

Aanmelden voor een van deze selectiedagen is mogelijk via het online aanmeldformulier.

Hoe werken de selectiedagen?

Zoals elk jaar worden er in januari en februari op verschillende locaties in Nederland selectiedagen georganiseerd. Iedereen met een talentvol dressuurpaard heeft de mogelijkheid om zich aan te melden voor een van deze selectiedagen. Na de aanmelding wordt er in overleg met het EDS-team gekeken naar een passende tijd in het tijdschema van de betreffende dag. Op elke locatie is het mogelijk om het paard los te rijden voor een optimale presentatie aan het EDS-team.

Het EDS-team beoordeelt het paard en geeft nadien een terugkoppeling over hun bevindingen. Als een paard geselecteerd wordt voor de Excellent Dressage Sales 2022, dan wordt het paard op 14, 15 of 16 februari verwacht op de opnamedagen. Tijdens deze dagen worden er foto’s gemaakt van de paarden en een video, ter promotie van het paard op de website.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie of specifieke vragen, kunt u het beste contact opnemen met Joep Schellekens via +31 6 26360196 of via info@excellentdressagesales.com.