Sfeer15_small

Extra selectiedagen voor de Excellent Dressage Sales

Afgelopen weken konden eigenaren van getalenteerde dressuurpaarden hun paarden presenteren tijdens de Excellent Dressage Sales selectiedagen. Deze vonden plaats op verschillende data en locaties door Nederland. Door de grote interesse in deze selectiedagen is er besloten twee extra selectiedagen te organiseren in Schijndel en Heerewaarden.

 Hoe werken de EDS selectiedagen?

Via de Excellent Dressage Sales website kan u uw paard aanmelden voor een selectiedag naar keuze. Na de aanmelding ontvangt u een reactie vanuit het EDS-team, samen kijken we naar een passende tijd in het tijdschema. Op de locatie heeft u de mogelijkheid uw paard eerst los te rijden, waarna u vervolgens uw paard kunt presenteren en zijn of haar kwaliteiten laten zien.

 

Het EDS-team beoordeeld het paard en geeft nadien een terugkoppeling over hun bevindingen. Wanneer uw paard geselecteerd wordt, zal deze begin februari verwacht worden tijdens de opnamedagen, om fantastische foto’s en een sprekende video te maken van uw paard.

Extra selectiedagen in Schijndel en Heerewaarden

Door de grote belangstelling zijn er twee extra selectiedagen ingepland. Op dinsdag 19 januari zijn we te gast bij Stal Witte in Schijndel (Noord-Brabant). De dag er na, woensdag 20 januari, zijn we te vinden bij Van Uytert in Heerewaarden (Gelderland). Beide dagen zijn paardeneigenaren welkom in de middag om hun talentvolle paard te presenteren.

Heeft u interesse in een van deze extra selectiedagen? Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.