Header Gassan

GASSAN aanwezig bij Excellent Dressage Sales

Vaste partner GASSAN was ook dit jaar weer aanwezig met een eigen stand tijdens Excellent Dressage Sales. Naast een ruime keuze aan exclusieve juwelen van o.a. Choices by DL, GASSAN121, Al Coro, Chopard en horloges van o.a. Rolex, IWC, Cartier en Jaeger-LeCoultre, was er ook de mogelijkheid om juwelen te laten reinigen en oppoetsen door een professionele goudsmid en weer als nieuw te laten schitteren.

GASSAN verzorgde tevens een Champagne en Diamond Surprise Cocktail. Vlak nadat veiling topper Charming Lady voor 700.00 euro onder de hamer ging,  maakte Mirjam Zilvold van Gassan Diamonds bekend welke gast van de EDS veiling de gelukkige winnaar was van een diamant met een unieke gepatenteerde eigen slijpvorm: de GASSAN 121.

 

 

Gassan Diamonds
Gassan Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historische centrum van Amsterdam. Elk jaar ontvangt Gassan Diamonds meer dan 400.000

toeristen. De bezoekers krijgen een gratis rondleiding waarbij een uitleg wordt gegeven over de kwaliteitsbepaling van diamant, waarna losse geslepen diamanten en juwelen worden getoond.

Bezoek de website van GASSAN.