header17-1440×389

Reis informatie en hotels

Excellent Dressage Sales wordt gehouden op Landgoed Culitsrode. Adres: Koestraat 9-11 5095 BD in Hooge Mierde.

 

Auto

Vanaf richting Breda / Tilburg of Amsterdam / Den Bosch (A58)
Neem afslag Hilvarenbeek (afslag 10). Onder aan de afslag richting Hilvarenbeek/Reusel (N269). Neem afslag Lage Mierde. Volg door Lage Mierde heen de borden Hooge Mierde. Lage Mierde uitrijden, vanaf bebouwde kom Lage Mierde vindt u na 600 meter aan de rechterzijde Landgoed Culitsrode

Vanaf richting Eindhoven (A67)
Neem afslag Bladel. Volg richting Bladel/Reusel. Op de rotonde net voor Reusel centrum, gaat u rechtsaf in de richting van Hooge Mierde. In het dorp Hooge Mierde volgt u de borden Lage Mierde. Wanneer u Hooge mierde uit rijdt, vindt u Landgoed Culitsrode na 1 kilometer aan u linkerzijde.

Vanaf richting Antwerpen (E34)
Neem afslag Arendonk. Sla linksaf naar Arendonk. In het dorp, gaat u na de kerk rechts en volgt u de borden Reusel. Op de rotonde in Reusel gaat u links richting Hooge Mierde. De volgende rotonde gaat u wederom links richting Hooge Mierde. U rijdt door het dorp Hooge Mierde en volgt de borden Lage Mierde. Wanneer u het dorp uitrijdt, bevindt Landgoed Culitsrode zich na 1 kilometer aan uw linkerzijde.

 

Trein

Treinstation Tilburg
Het dichtsbijzijnde treinstation is Tilburg. De afstand van het station tot Hooge Mierde is 20 km. Er gaat een lijnbus van het station naar Hooge Mierde. U pakt bus 143 richting Reusel en stapt uit bij Koestraat Hooge Mierde. Dit is voor Landgoed Culitsrode. Een taxi vanaf het station naar Hooge Mierde kost ongeveer €48,-.

Treinstation Eindhoven
De afstand van het treinstation in Eindhoven tot Landgoed Culitsrode is 35 km. Er gaat een lijn bus vanaf het trainstation. U pakt bus 149 richting Reusel en stapt ook uit bij de busstop in Reusel. Daar pakt u vervolgens bus 143 richting Tilburg en stapt uit bij Koestraat, Hooge Mierde. Dit is voor Landgoed Culitsrode. Een taxi van het station naar Hooge Mierde kost ongeveer €80,-.

 

Vliegtuig

Airport Amsterdam (Schiphol)
De afstand van het vliegveld in Amsterdam naar Landgoed Culitsrode is 134 km. U kunt de trein nemen naar Eindhoven of Tilburg vanaf het vliegveld.

Airport Brussel
De afstand van het vliegveld in Brussel naar Landgoed Culitsrode is 106 km. De gemakkelijkste manier om naar Landgoed Culitsrode te gaan is met de auto. U kunt een auto huren op het vliegveld. Klik hier voor meer informatie.

Airport Dusseldorf/Weeze
De afstand van het vliegveld in Dusseldorf naar Landgoed Culitsrode is 141 km. De gemakkelijkste manier om naar Landgoed Culitsrode te komen is met de auto. U kunt een auto huren op het vliegveld. Klik hier voor meer informatie.

 

Shuttle service

Excellent Dressage Sales biedt de mogelijkheid om gasten op te halen of te brengen. M.b.t. de hotels is een shuttle service naar de aanbevolen hotels zoals hieronder vermeld beschikbaar. Voor meer informatie of reserveringen kan er per e-mail contact opgenomen worden via info@excellentdressagesales.com of telefonisch via +31 (0)13 – 509 1666.

Wanneer er vragen of opmerkingen zijn over reizen van en naar Landgoed Culitsrode, neemt u dan contact op per e-mail via info@excellentdressagesales.com

 

Hotels in de buurt:

Hotel De Pastorie Lage Mierde
Dorpsplein 26-27
5094 GJ Lage Mierde
T: +31 (0)13 – 509 1969
E: info@depastorielagemierde.nl
W: www.depastorielagemierde.nl
Afstand tot EDS Hooge Mierde: 1 km

Hotel & Art Galarie Huize Rustoord *****
Lage Mierdseweg 17
5085 NC Esbeek
T: +31 13 516 7000
E: info@huizerustoord.nl
W: www.huizerustoord.nl
Afstand tot EDS, Hooge Mierde: 6 km

Van der Valk Hotel Tilburg****
Dr. Bloemenlaan 8
5022 KW Tilburg
E: tilburg@valk.nl
W: www.hoteltilburg.nl

Afstand tot EDS, Hooge Mierde: 17 km

Bastion Hotel Tilburg ****
Kempenbaan 2 – 5018 TK Tilburg
T: +31 13 544 19 99
W: www.bastionhotels.nl/nl/hotels/hotel-tilburg
Afstand tot EDS, Hooge Mierde: 18 km

De Spreeuwelse Heide **
Spreeuwelsedijk 9 – 5091 KS  Westelbeers
T:  +31 13 504 13 92
E: welkom@despreeuwelseheide.nl
W: www.despreeuwelseheide.nl

Afstand tot EDS, Hooge Mierde: 13 km