fbpx
MTM en trailer

Jeroen Witte: “Goede service en kwaliteit, dat typeert Anemone Horse Trucks”

Vanaf 2009 runnen Jeroen Witte en Emmelie Scholtens gezamenlijk Trainingsstal Witte Scholtens. De twee kregen in eerste instantie een gesponsorde paardenwagen van Rinus Blom, waar ze erg blij mee waren, maar zochten naar mate de stal groeide naar iets groters en meer comfort. Zo kwamen ze uit bij Anemone Horse Trucks. Een keuze waar ze nu al jaren heel erg blij mee zijn.

Hufterproof

Stal Witte Scholtens is op vele verschillende vlakken binnen de paardensport actief. Jeroen: “We hebben jonge paarden die nog nooit een halster om hebben gehad tot aan paarden die op het hoogste niveau lopen. Echt van groen tot Grand Prix dus. Bij de keuze voor de juiste paardenwagen, was het voor ons dan ook van belang dat de wagen ‘hufterproof’ was en dus van materiaal van hoge kwaliteit is gemaakt. Zo weten we zeker dat als we naar merrie of hengstenkeuringen gaan alle (jonge) paarden veilig vervoerd kunnen worden.” De paardenwagen voor twee paarden in hengstenuitvoering van Anemone Horse Trucks, met daarbij de tweepaard trailer in hengstenuitvoering bood de uitkomst. “Deze combinatie werkt heel fijn. Eigenlijk is de trailer van binnen exact hetzelfde als de paardenwagen, alleen reizen de paarden in de trailer vooruit en in de paardenwagen achteruit.

In het totaal kunnen we met deze combinatie op een veilig en makkelijke manier toch 4 paarden vervoeren. We gebruiken de paardenwagen en trailer dan ook voor alles op het moment. Zowel voor vervoer naar keuringen, als naar internationale wedstrijden.” aldus Jeroen.

Iedereen kan er mee wegrijden

Naast de veiligheid voor de paarden is het ook fijn dat een paardenwagen past binnen je bedrijf. De Anemone Horse Trucks paardenwagens voor twee paarden kunnen door iedereen met een rijbewijs B bestuurd worden. Jeroen: “Voor ons is dit zeker een meerwaarde. Iedereen op ons bedrijf kan er mee wegrijden. Hierdoor zijn we flexibeler in onze planning.” Daarnaast is er nóg een voordeel volgens Jeroen: “Deze wagens zijn van zo’n goede kwaliteit dat ze ook hun waarde behouden. Wij hebben ondertussen onze 3e paardenwagen van Anemone Horse Trucks. Het inruilen van de eerdere paardenwagen is nooit een probleem, omdat de wagens hun waarde zo goed behouden. Hier blijkt toch weer dat kwaliteit en service zo ontzettend belangrijk is. En dat weten ze bij Anemone Horse Trucks.”

Bent u benieuwd of Anemone Horse Trucks ook voor u een passend paardenvervoer heeft? Bekijk dan de website.