Nieuwe collectie online – overzichtsfoto 2018

Reacties uit de hele dressuurwereld

Het EDS-team heeft dit jaar heel wat in de aanbieding. Een deel is reeds gepubliceerd, andere deel van de collectie wordt aankomende week gelanceerd. Naast Grand Prix-fenomeen en elite merrie Charming Lady (v. Painted Black) wordt ook het Grand Prix-paard Cynosa (v. Tuschinski) aangeboden. Ook voor top merrie Kavira (v. Franklin) bestaat veel belangstelling. Zij was reservekampioen van de Nationale Merriekeuring van het KWPN en werd zesde in de VSN Trofee. Kavira heeft een unieke aanleg voor een carrière in de dressuur. Naast deze merries worden er ook weer veel goede ruinen en hengsten aangeboden. Lamborghini (v. High Five US) werd in Den Bosch aangewezen voor het verrichtingsonderzoek in Ermelo en was al goedgekeurd in Mecklenburg. Zijn moeder is de elite merrie Garina en verder terug vind je Barina, een van de meest succesvolle fokmerries in Nederland.

Het EDS-aanbod bestaat dit jaar uit maar liefst 42 paarden, waaronder paarden op Prix St. Georges, ZZ- en Z-niveau. Er zijn ook jonge paarden en evenals voorgaande jaren zal het zeker weer voorkomen dat blije bezoekers met een ‘koopje’ naar huis gaan.

In de sport leveren inmiddels steeds meer paarden, die bij EDS verkocht zijn, opvallende prestaties. De leden van het EDS team, bestaande uit de Tim Coomans, Nico Witte, Joop van Uytert, Eugène Reesink en Joep Schellekens, hebben hun naam als ‘top scouts’ inmiddels meer dan waar gemaakt.

Excellent Dressage Sales is op zaterdag 30 maart op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde. De presentatie op woensdag 27 maart is vrij toegankelijk. Vanaf heden zijn alle paarden uit te proberen op locatie. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@excellentdressagesales.com