Masthead

Uitstapje Amsterdam

Onlangs werden de EDS Sponsors en Partners door het EDS team en GASSAN Daimonds uitgenodigd voor een uitstapje in Amsterdam.  De meeste bedrijven verbonden aan Excellent Dressage Sales zijn al sinds de eerste editie betrokken. EDS is heel erg blij met deze fijne samenwerkingen. Middels dit uitstapje werd daar nog eens blijk aan gegeven.

Na een lunch in hartje Amsterdam bezocht de groep het hoofdkantoor. GASSAN Diamonds is gevestigd in een prachtig gerestaureerde oorspronkelijk door stoom aangedreven diamantslijperij, gebouwd in 1879. De EDS gasten werden persoonlijk welkom geheten door eigenaar Benno Leeser , kleinzoon van oprichter Samuel Gassan. Aansluitend was er een rondleiding door de diamantfabriek, waarbij te zien was hoe de diamantslijpers hun ambacht uitoefenen. Jacky Swinkels, al jaren verantwoordelijk voor de aanwezigheid van de GASSAN Daimonds stand op Excellent Dressage Sales, gaf toelichting over waar diamanten worden gevonden en hoe ruwe diamanten tot prachtige briljanten worden getransformeerd. Vervolgens werden

losse geslepen diamanten getoond met daarbij technische uitleg over de wijze waarop diamanten gewaardeerd worden. In de inpandige Gassan Boutique en Rolex Boutique was nog een uitgebreide juwelen- en horlogecollectie te bezichtigen. De dag werd afgesloten met een borrel in een gezellig Amsterdams cafeetje.

EDS kijkt weer uit naar de verdere samenwerking in 2020 met: 
Sebo interior & equipage

Brokx Sport (Pikeur & Eskadron)

Anemone Horse Trucks

Rüttchen Automotive

Xcellent Horse Insurance

Gentiluomo
Masters Diervoeders
Plospan
Langelaar Klinkhamer advocaten
GASSAN Daimonds