fbpx
header10-1440×389

Bieden

Het is op verschillende manieren mogelijk om een bod uit te brengen op een paard. De meest gemakkelijke manier is om online te bieden. Een andere optie is om telefonisch een bod uit te brengen.

Online bieden
Om online mee te kunnen bieden is het noodzakelijk om u vooraf te registreren. Registratie is mogelijk vanaf een paar weken voor de veilingdatum.

Na registratie kan u in het overzicht zien wat het hoogste bod is tot dan toe. Mocht u zelf een bod uit willen brengen, gaat u naar de pagina van het betreffende veulen. Daar ziet u een blok met de mogelijkheid om een bedrag te typen en het bod te plaatsen.

Voor vragen over het online bieden, kan u ook contact opnemen met +31(0)13 509 16 66 of een mail sturen naar info@excellentdressagesales.com.

 

 

 

Telefonische bieden
Wanneer u niet de beschikking hebt over een computer, tablet of smartphone of om een andere reden liever niet een online bod uitbrengt, maar u hebt wel interesse om een paard te kopen in de veiling, dan kunt u telefonisch bieden. Wij vragen hiervoor een waarborg van EUR 5.000,-. De waarborgsom wordt direct met de koop verrekend of direct na de veiling teruggeboekt.

Graag ontvangen wij vier dagen voor de veiling een e-mail met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Paard(en) waarin u geïnteresseerd bent met bijbehorend catalogusnummer(s)

Deze gegevens kunt u sturen naar info@excellentdressagesales.com.