Brother de Jeu – Excellent Dressage Sales – Auction topper 2015

Brother de Jeu opgenomen in Zweeds Olympisch team

Afgelopen week heeft de Zweedse Federatie het team bekend gemaakt waarmee dat land de strijd aangaat in Tokio. Eén van de vier combinaties is Antonia Ramel met Brother de Jeu (v. Voice). Brother de Jeu was in 2015 dé veilingtopper van de Excellent Dressage Sales.

Het team
De overige drie combinatie van het team zijn Patrik Kittel met Well Done de la Roche CMF, Juliette Ramel met Buriel KH en Therese Nilshagen met Dante Weltino. Dit is hetzelfde team als dat Zweden in 2019 vertegenwoordigde tijdens het EK Dressuur in Rotterdam, waarbij brons behaald werd.

De Zweedse bondscoach Bo Jena laat weten dat ze er erg naar uitkijkt met deze vier ervaren combinaties naar Tokio te gaan. Alle combinaties zijn goed in vorm. Onlangs bezette Zweden nog het voltallige podium van de Grand Prix Special tijdens het CDI4* in Le Mans.

Veilingtopper
Voor een bedrag van € 170.000,- vertrok de door Dominique Filion opgeleide Brother de Jeu (v. Voice) naar Zweden, waar Antonia Ramel de nieuwe amazone van de ruin werd. Ze is gestationeerd op de stal van teamgenoot Patrik Kittel. Patrik is tevens de trainer van zowel Antonia als haar zus Juliette.