Rockstar (v. Rock Forever) – vergroot

Lisa Marriott en Rockstar scoren 72.24% tijdens hun eerste Inter I wedstrijd

Afgelopen weekend reden Rockstar (v. Rock Forever) en zijn Engelse amazone Lisa Marriott een fantastische score van 72.24% tijdens hun eerste Inter I wedstrijd. De wedstrijd vond plaats bij Aintree, ’s werelds bekendste paardenrenbaan en thuisbasis van de Grand National.

Lisa: “Nadat hij afgelopen jaar reserve kampioen werd tijdens de Wereld kampioenschappen voor 7-jarige dressuurpaarden in Verden, heeft Rockstar dit jaar de stap naar de Lichte Tour genomen. Afgelopen weekend deed hij het fantastisch tijdens zijn eerste Inter I proef ooit. Hij liep een geweldige proef, met hier een daar nog wat foutjes, wat in mijn ogen heel begrijpelijk is voor een 8 jarig paard. Ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat. De hoogtepunten uit de proef waren de draf appuyementen en de pirouettes.”

Klein paard met een groot karakter

In 2016 kocht Lisa Marriott de toen 3-jaar oude Rockstar tijdens de Excellent Dressage Sales. Sindsdien geniet ze van hem en zijn progressie. “Rockstar is een klein paard met een groot karakter en heel veel energie! Zijn brutale persoonlijkheid geeft hem extra uitstraling in tijdens de wedstrijden. I kan Excellent Dressage Sales niet genoeg bedanken voor het koppelen van dit speciale paard aan mij. Hij is niet alleen een fantastische partner om mee te werken, maar ook een goede vriend.”